pengikut yang setia! :)

Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday! ^^

hey hey! nak bagitahu, yang ni adalah first taim aku buat WORDLESS WEDNESDAY! tak tahu WORDLESS WEDNESDAY tuh, menatang hape? okay, pegi google sane ye? KLIK INI! :P so, disebabkan aku dah penat+malaz sangat nak menaip, korang tengok je gambar gambar di bawah ye? :D



KAMI BESTIE <3

HAHA! kalau korang nak tahu, hari ni, birthday bestie kesayangan aku tau! nak tahu die yang mane satu? yang paling atas tu.. hehe! happy birthday NURSYAFIQAH BAHARUDIN! thanks sebab sudi berkawan dengan aku~ sayang kau! muuaahh! :)

p/s: penat bersuke rie di sekolah tadi! 
p/ss: kalau nak tengok lebih banyak gambar, pegi tengok dekat fb aku eh? klik klik! ^^
p/ss: eh? WORDLESS WEDNESDAY aku, macam dah tak jadik je? HAHA! okebai~ :D

1 comment:

SANDRA AZWAN said...

seronotnye mandi tepung!