pengikut yang setia! :)

Sunday, October 30, 2011

YAY! XD

hey hey! lame gile tak meng-update kan?? HAHA! aku semakin busy lah.. SPM, dah makin dekat! lagi 15 hari je, tahu tak! ohh, aku memang takut sekarang ni! banyak lagi tak study! camne ni? ARGHH! =.='

hoho! back to the title, nak tahu kenape aku 'YAY!' tetibe?? hahaha! just nak cakap, hubungan aku bersame die, da genap SEBULAN tau! *ek eleyh, baru sebulan nak kecoh!* ahh! takpe la,, at least aku menghargai hubungan kitorang! XD hmm, lau nak ikotkan, sepanjang sebulan dengan die ni, banyak kali jugak kitorang gaduh.. hadoi! pening kepale bile asyik gaduh je.. tapi, nak buat camne kan.. LUMRAH ler! hehe! 

to: awak, encik SS! 
dah sebulan ni.. nak kekal sampai bile ek? HAHA! please, jangan buat saye sedih.. saye dah penat tau, asyik sedih je.. boleh eh? awak kate nak bahagiekan saye kan? so, please.. saye sayang awak tau! terima kasih sebab sudi terima saye dalam hidup awak.. :D

OHH! GEDIK NYE ENTRY NIH! 
*maap ler! XD

p/s: entry ni, sepatutnye ditaip semalam! tapi, semalam busy! HAHA! :D
p/ss: saye sayang awak, encik SS! <3

Monday, October 10, 2011

CINTA KAMI! ^^

hey hey! hari ni, aku nak share lirik lagu lah! boleh kan? kalau nak dengar lagu nye, boleh dengar dekat SINI!

Artis/penyanyi: Najwa Latif
Tajuk Lirik Lagu: Cinta Muka Buku
Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesanan suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..
Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. benarkah rasa itu..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku
Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, 
CINTA di MUKA BUKU...
p/s: suke lagu ni sangat sangat! lagu cinte aku dan die tahu! <3
p/ss: sayang awak lah! :)

*maaf! entry sedikit gedik! :P*

Sunday, October 2, 2011

aku cuba utk mengekalkan kebahagiaan ini~


hello sayang sayang sekalian! 
minggu lepas, aku ter-SANGAT happy!
nak tahu kenape?
ade orang at sekolah perasan dengan kewujudan aku taw!
*at last, tahun last aku sekolah ni, ade jugak yang nampak aku! :D
die siap cakap, yang die suke kat aku!
die cakap, die nak couple dengan aku!
oh,, tidak! macam mane nih?
terkedu syiak aku taim tuh!
aku da lame kenal die..
tapi, mule rapat dari facebook~
mase die cakap die suke at aku, aku susah nak percaye~
even, sekarang ni pun, aku cube untuk percaye at die..
29/9/11 (Khamis)-11.11pm, aku terime die dalam hidup aku~
aku pun macam tak percaye yang aku dah couple dengan die..
minggu lepas, aku asyik senyum je tahu tak!
sekarang ni, aku cube untuk mengekalkan kebahagiaan yang aku dah dapat ni~
<3

--->awak, tolong bahagiekan saye boleh?
saye serik sebenarnye, ditinggalkan oleh lelaki~
so, jangan tinggalkan saye eh?
terime saye seadenye, bolehkan?
please please please!
terime kasih awak~ <3

p/s: aku tak tahu kenape aku taip entri ni, menggunekan style sedemikian~ =.='
p/ss: korang doakan aku bahagie dengan die, eh? terima kasih daun keladi! :D
p/sss: untuk awak, saye sedang mencube untuk menyayangi awak dengan sepenuh hati saye! sekali lagi saye mintak, tolong bahagiekan saye, ye? <3
p/ssss: cinte aku dan die, CINTE MUKA BUKU! hehe! :P

*maaf, entry agak skema! :D*