pengikut yang setia! :)

Sunday, October 30, 2011

YAY! XD

hey hey! lame gile tak meng-update kan?? HAHA! aku semakin busy lah.. SPM, dah makin dekat! lagi 15 hari je, tahu tak! ohh, aku memang takut sekarang ni! banyak lagi tak study! camne ni? ARGHH! =.='

hoho! back to the title, nak tahu kenape aku 'YAY!' tetibe?? hahaha! just nak cakap, hubungan aku bersame die, da genap SEBULAN tau! *ek eleyh, baru sebulan nak kecoh!* ahh! takpe la,, at least aku menghargai hubungan kitorang! XD hmm, lau nak ikotkan, sepanjang sebulan dengan die ni, banyak kali jugak kitorang gaduh.. hadoi! pening kepale bile asyik gaduh je.. tapi, nak buat camne kan.. LUMRAH ler! hehe! 

to: awak, encik SS! 
dah sebulan ni.. nak kekal sampai bile ek? HAHA! please, jangan buat saye sedih.. saye dah penat tau, asyik sedih je.. boleh eh? awak kate nak bahagiekan saye kan? so, please.. saye sayang awak tau! terima kasih sebab sudi terima saye dalam hidup awak.. :D

OHH! GEDIK NYE ENTRY NIH! 
*maap ler! XD

p/s: entry ni, sepatutnye ditaip semalam! tapi, semalam busy! HAHA! :D
p/ss: saye sayang awak, encik SS! <3

No comments: