pengikut yang setia! :)

Wednesday, November 9, 2011

yang DITUNGGU, telah pun TIBA!

ehem ehem! dah lame tak update kan?? orang busy,, memang camni.. hehe! if i can, tetiap hari aku nak update blog! apakan daya, masa sangat cemburu dekat aku! :D okay, back to the title~ ape yang DITUNGGU? ape yang dah TIBA? mesti korang dah paham kan? :P

it's my big exam~ -----> SPM lah! 

seriously, aku sangat panik sekarang ni.. andai dapat ku undur masa, aku nak study dari awal! hmm.. sekarang pun, sempat lagi kan?? lagi 5 hari nokk! oh, takutnye! nak tahu tak, aku amek subjek ape?? hehe!

SPM 2011

Bahasa Melayu
English
Mathemathic
Science
Pendidikan Islam
Sejarah
Prinsip Perakaunan
Additional Mathematic

ha, nampak permainan die kat situ? aku amek 8subjek je! korang?? HAHA! kesian~ takpe takpe, kite samesame doakan kejayaan masing masing okay? so, di kesempatan ini, aku mohon kalau aku pernah buat salah dekat korang yang kenal aku ni,, aku mintak maaf sangat sangat.. halalkan segale yang pernah aku makan atau minum daripada korang ye? doakan aku dapat menjawab exam dengan tenang, supaye dapat result yang baik ye? terima kasih! aku pun doakan korang berjaye.. :)

okay lah, aku pun taknak korang boring bace entry aku ni.. so, better aku stop kan? jumpe lagi lepas SPM ye?? bye! :)

p/s: esok aku dah masuk asrama! so, selamat tinggal semua! :(
p/ss: aku tak siap packing barang lagi ni! =.='
p/sss: doakan aku ye? :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACE! :D