pengikut yang setia! :)

Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday! ^^

hey hey! nak bagitahu, yang ni adalah first taim aku buat WORDLESS WEDNESDAY! tak tahu WORDLESS WEDNESDAY tuh, menatang hape? okay, pegi google sane ye? KLIK INI! :P so, disebabkan aku dah penat+malaz sangat nak menaip, korang tengok je gambar gambar di bawah ye? :D



KAMI BESTIE <3

HAHA! kalau korang nak tahu, hari ni, birthday bestie kesayangan aku tau! nak tahu die yang mane satu? yang paling atas tu.. hehe! happy birthday NURSYAFIQAH BAHARUDIN! thanks sebab sudi berkawan dengan aku~ sayang kau! muuaahh! :)

p/s: penat bersuke rie di sekolah tadi! 
p/ss: kalau nak tengok lebih banyak gambar, pegi tengok dekat fb aku eh? klik klik! ^^
p/ss: eh? WORDLESS WEDNESDAY aku, macam dah tak jadik je? HAHA! okebai~ :D

Tuesday, September 20, 2011

Trial SPM sudah tamat! ^^

hello semua! well, macam yang korang bace pade title di atas, hari ni aku da habis trial SPM! HAHA! yeah, SPM memang belum tamat lagi.. tapi, aku tibe-tibe excited nak hantar paper last at cikgu tadi! *paper PA susah syiak!* bayangkan, aku off dari exam sampai 5 hari~ tapi, baru semalam aku start study! walaweh! gile kentang kau kan? dah pandai sangat lah tuh? macam SHIT! last last, aku yang terlingkup mase exam tadi! bile tak dapat jawab tuh, termenung je lah yang aku mampu buat! ARGHH! 

actually, aku sedih sebab tak dapat jawab paper PA dengan baik tadi~ fyi, subjek PA adelah subjek favourite aku! nak tahu kenape? sebab, paper PA ni, ade kire-kire, so aku dapat lah show off ketereran aku, mengira akaun-akaun dalam subjek ni.. *aku tak pandai nak mengire dalam subjek math and add math!* HAHA! *tapi, takde la semue aku terer nak kire!* yang penting, aku memang menyesal sebab tak study dengan gigih untuk trial ni.. hadoi~ semue subjek aku main bantai je jawapan nye.. ape la nak jadik ngan kau ni~ 

so, sekarang ni, aku just mampu tunggu je lah result trial aku~ hope, tak lah teruk sangat.. oke lah, sampai sini dulu~ bye! :)

p/s: subjek PA banyak yang tak belajar lagi lah! HADO.. :(
p/ss: kepade calon SPM yang tak habes trial lagi, teruskan dengan study anda ye! HUHU! :P

Sunday, September 18, 2011

Just Around The Corner! :(

hello semue.. sebenarnye, aku sedang dibelenggu kebimbangan yang melampau tau! takut sangat sangat! takut ape? SPM da dekat lah weyh! aku ta study satu hape pun! oh, terok sungguh! even, sekarang ni, aku still mencurik waktu untuk meng-update blog, facebook, twitter dan seangkatan dengannye~ aishh! bile kau nak study gile! adoi! 

p/s: nak study dulu lah! bye! =='

Wednesday, September 14, 2011

aku pun nak jugakk! :(

hye semue! lame tak meng-update blog sendiri kan? siap da bersarang lelabah dah dalam ni.. HAHA! kebelakangan ni, aku sedikit sibuk lah~ sibuk dengan hal sekolah, study, exam, SPM dan banyak lagi lah! *nampak tak, gaye seorang pelajar cemerlang di situ? :D kadang-kadang,, jari jemari aku ni,, da terlampau gatal untuk menari nari gaya waltz dekat atas keyboard netbuk! apekan daye, masa sangat cemburukan aku+tak mebenarkan aku untuk melakukan sedemikian~ :P


oke cukup! tak payah nak merepek panjang berjele sangat! *nanti reader boring nak bace~ HUHU based on the title given (ayat english essay!), mesti korang nak tahu kan, ape bende lah yang aku nak sangat ni~ nampak tak perkataan 'jugakk' kat situ? ayat itu bermaksud, orang lain pun ade, tapi aku je yang takde.. takde ape?? takde TEMAN ISTIMEWA!! (dalam erti kate lain, TEMAN LELAKI, BOYFRIEND, PAKWE, dan seangkatan dengannye~) *nampak tak, kesedihan yang melande diriku ini? :(


kenape aku nak ade TEMAN ISTIMEWA jugakk, macam orang lain?? na tahu ke?? oke lah,aku bagitahu~ HAHA! sebabnye,, mengikut seperti yang dinyatakan di bawah:


*aku jealous lah, orang lain semue ade CINTE HATI!*
*supaya aku rase diri ini disayangi!*
*agar aku tidak lagi kesunyian sendirian!*
*supaye aku boleh berkongsi suka duka hidup aku!*

--->dan sebab sebab lain yang dirasekan munasabah~ :P

PEHH! penat lah menjalani hidup sorang-sorang ni.. *yeah, masuk kubur pun sorang-sorang jugakk nanti~ yup, aku tahu itu.. :D tapi,, memang sedih lah kan, bile orang lain semue sedang bergembire bersama pasangan masing masing, tapi kau? kau sorang je yang tak laku! ('kau' disini merujuk kepada AKU!) hadoi~ itulah realiti kehidupan seorang manusia bernama AEJA WINA~ :((

yang penting,, aku bukanlah terdesak sangat nak ber-PAKWE.. just meluahkan dan melampiaskan rasa tidak puas hati aku okay? HAHA! so, kepade yang sedang ber-couple, aku doakan korang bahagia bersama pasangan masing-masing DAN doakan aku dapat insan yang terbaik dan teristimewa eh?? terima kasih~ <3

--->kepade sesiape yang nak jadik TEMAN ISTIMEWA aku,, sila register nama anda dan isi borang pengenalan diri okay? eh,, borang?? sabo sabo, aku pegi potostet banyak banyak kejap! HAHA! :D

p/s: entri ini sedikit gedik+menjengkelkan! so, harap anda semue tidak bencikan aku eh? terima kasih, again! <3
p/ss: agak-agak bile lah aku dapat TEMAN ISTIMEWA aku ek?? HAHA! 
p/sss: oke lah! merepek tak habes habes aku ni! BYEBYE! :D :P XD