pengikut yang setia! :)

Sunday, June 12, 2011

holiday is OVER!!

~Assalamualaikum~

so,, aku just na cerite 'bout holiday aku~ di saat kawan kawan aku menikmati holiday diorang dengan sepuas puasnye,, aku hanye mampu bertape di rumah tahu tak!! sangat sedih la wa cakap lu! da 2 kali holiday,, aku ta gerak kemane mane pun!! ARGHH!! =_='

actually,, untuk holiday aku yang ta bape na holiday ni,, aku da plan banyak aktiviti taw! maksodnye,, tade lah holiday aku ni,, di bazirkan dengan begitu sahaja~ tapi,, na buat cane kan? kite ni manusie je.. *like i said,, kite hanye mampu merancang~* lagipun,, aku still ade mak bapak.. ikot je la plan diorang~ :(

well,, holiday aku memang ta best lah!! tetiap hari,, buat bende yang same~ *da macam rutin da!* na tahu ape yang aku buat?? read this!

bangun pagi,, *paling lewat pukul 11.30 am :D* -------------> terus basuh kain!!
then,, kemas kemas rumah! *serupe ta payah kemas,, asyik sepah je!*
after that,, tolong tolong masak! basoh basoh pinggan!
tengok Astro! *kadang kadang,, boring doh!*
siapkan homework! *ta siap jugak!*
kalau da boring tahap gaban,, tido pada waktu siang!
& tengok muke adik adik aku,, then diorang tengok aku balik! 

so,, senang cerite,, holiday aku ta seindah mane pun~ ta se-best holiday korang! *aku jealous nih!* padahal,, aku da plan,, holiday kali ny na balik kampung,, na setelkan lesen moto!~ aishhhh,, macam macam lah! last last,, aku hanye dapat jumpe opah n sedare sedare aku at muo ny je~ sedih sedih!! T_T

p/s : untuk korang yang puas berjalan jalan mase holiday,, bersyukur oke? kalau tak bersyukur jugak,, makan kaki ni karang! *aku da cukup sedih ni ta dapat enjoy holiday aku! GRR!!*

2 comments:

Syafiee said...

Holiday kita sama je. =.=

aeja wina said...

same ae syafiee? sedih kan?? HMM~ :(