pengikut yang setia! :)

Tuesday, June 7, 2011

Things I want to do after facing my SPM! :D

takot ouh! = ='

hello! based on the title,, ta salah kan kalau dah berangan dari sekarang? HAHA! bukan ape,, SPM tu, da ta lame je lagi.. rase takot tu,, memang ade.. bohong la,, kalau cakap ta takot~ :) kalau nak tahu,, aku da tengok jadual SPM aw! tapi,, ta tahu la,, if ade perubahan ke,, hape ke.. standard ler,, yang buat jadual SPM tu pun,, hanye seorang manusia biase.. kite hanye mampu merancang,, tapi Tuhan yang menentukan~ *ceewwahh,, ayat ta menahan! HAHA!* so,, ta payah nak cakap banyak sangat lah! bace je,, oke? ^^


Things I want to do after facing my SPM: 

* pegi bercuti lha!! ^^
* hangout wit my friend! ^^ (bile?? nanti nanti la plan! kalau boleh,, jauh jauh siket :D)
* pegi kedai buku ---------> beli novel bebanyak!! HAHA!
* balik kampung! (kalau boleh~)
* bagi buku buku SPM dekat penyu!! HUHU!
* ubah & design bilik tidur!! (na buat sekarang,, busy dengan sekolah! HUHU!)
* amek lesen kerete! (tu pun kalau lesen moto da setel! HAHA!)
* pegi dating! (kalau ade bf!)
* carik keje! 


HAHA! tu je kot,, bende bende yang aku na wat lepas SPM nanti.. CEH! berangan je ko! study betol betol, zawin! kalau result macam HINA nanti,, ta gune jugak angan angan ko ni.. :D

No comments: