pengikut yang setia! :)

Monday, August 1, 2011

new BABY lah! :D

Assalamulaikum!! :D

hey hey! da masuk bulan RAMADHAN lah! ta sangke, kejap je kan? haha! yang penting,, hari ni aku puase taw! sahur tadi,, makan simple simple je~ huhu! eh, lupe pulak! selamat menyambut RAMADHAN, korang! :D

so, berbalik kepade title di atas, aku da dapat new BABY taw! sangat hepy bile dapat menyambut RAMADHAN dan AIDILFITRI bersame BABY baru! HUHU!

mesti korang pelik kan? bile mase pulak aku ni kahwen? bile aku mengandung? *yeah, perot aku memang buncet, tapi BUKAN mengandung oke!* HAHA! actually,, aku baru je beli handfone baru semalam! nak tahu handfone ape? sile rujuk gambar di bawah: 

sony ericsson VIVAZ!! <3

cantek tak?? haruslah cantek! huhu! 'terime kasih saye ucapkan kepade encik mohd nazrin dan puan zarina, iaitu parent saye, kerane telah baik hati untuk membelikan saye handfone ini!' HEHE! insyaallah,, aku will usaha untuk dapatkan at least 7A dalam SPM! :D

p/s: banyak lagi barang barang yang aku da beli untuk hari raye nanti.. HAHA! macam tak sedo diri na exam beso je! :P bile bile nanti,, aku cerite lagi lah! XD bye!
p/ss: name adik aku, mohamad rayyan RAMADHAN! :D *ta masal! huhu!*

3 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

HAAA..DA DAPAT ENFON TU KENE LA RAJIN2 STUDY K.. :)

♥ Muncett Cima ♥ said...

wahh , fon kite dah samew laa :)

aeja wina said...

rossa alina: HUHU! yup2, study! ^^

muncett cima: jyeeaah!! XD