pengikut yang setia! :)

Monday, August 22, 2011

aku GATAL! :(

-Assalamualaikum!!-

yeah! aku memang gatal! gatal nak menggunting-gunting rambut and then rambut aku sekarang nie, menjadi sangat tidak cantik!! sedih betul lah! tapi,, yang penting ini lah first taim aku me-REBOND rambut aku yang kerinting ni! HAHA! the first try yang GAGAL! adoii! macam ape dah.. takpe takpe, bile rambut aku da panjang nanti,, aku nak ajak bestie aku, FATYN ALIYA, dan lain lain untuk menemani aku , me-REBOND rambut buat kali ke-2.. supaye tidak terjadi kejadian seperti sekarang! HAHA! 

p/s: sekarang ni, aku gatal gatal nak membotakkan kepale sendiri!! adoii! da jadik tebiat lah!

No comments: