pengikut yang setia! :)

Saturday, December 10, 2011

Alhamdulillah~ :D


Bismillahirrahmanirrahim~ :) Alhamdulillah, bersyukur aku ke hadrat Ilahi, kerana aku telah pun berjaya menghadapi bulan peperiksaan dengan sempurna.. #kenape ayat aku, macam nak bagi kata-kata aluan dalam ucapan@syarahan?? okay, aku dah rindu nak tulis karangan BM! HAHA! :D

Well, as you know, sekarang ni dah sepuluh haribulan duabelas dua ribu sebelas atau dalam bentuk nombornya: 10.12.2011.. HAHA! nak tahu tak ape makne nye tu?? maknenye aku dah 5hari menjadi PENGANGGUR TERHORMAT tau! :D yeah, aku tahu aku sedikit 'lemban' untuk mengupdate entry pasal 'SPM dah habis!' or 'MERDEKA!!' or whatever lah kan?? tapi, kesah pulak aku kan?? lagipun, bukannye aku sengaje, DOW! (kalau korang tgk BOBOI at MAHARAJA LAWAK MEGA, korang akan jumpe+dengar perkataan DOW tuh! hehe!) 

serious DOW, aku tak sempat! nak tunggu blog ni habis RENOVATE lagi~ eh! aku rase dah habis renobet dah ni.. cantik tak cantik tak cantik tak??? XD excited gile tahu tak, sebab berjaye mengubah blog aku ni.. (even aku pening kepale jugak la nak bace coding! nape? aku gune BLOGSKIN lah! huhu!) yup, special thanks to Izzaty Zamal IIAzyan Shorlokman and Fatyn Aliya sebab banyak tolong aku sepanjang proses aku me-renobet blog ni.. ;D

actually, banyak bende aku nak story ni.. yeah of course, semua yang berkaitan dengan aku.. takkan nak cite hal kau pulak kan?? tahu gile aku? :P okayokay, firstly aku nak cite pasal SPM dan MERDEKA! hehe! tanggal 5hb 12, mmg aku takkan lupe kot sebab tu tarikh paper aku habis!! paper ape?? PRINSIP PERAKAUNAN lah! pehh, susah gile kot! format format yang aku dan kawan kawan hafal, takde keluar pun! grr! memang geram lah kan! kalau aku jumpe BAPA PERAKAUNAN@LUCA PACIOLI tu, aku cencang badan die jadik 18 kerat! HAHA! kejam tak kejam tak?? :D paper lain pun, susah susah tau! #kepade adik adik yang amek SPM next year, HABIS LAH KORANG!! hahaha! XD

Eh, aku nak cite life aku as budak asrama pulak! well, hari aku masuk asrama ari tuh, adalah hari dinner asrama tau! hehe! kau tak rase aku ni, LANGKAH KANAN ke?? :D malam KITA dan KENANGAN~ best la jugak.. banyak makanan tau! tapi, aku makan sikit je.. minum air je lebih~ haha! oh ya! kitorang kene datang dinner tu, dgn pakaian yang mengikut tema tau! tema ape? MERAH HITAM! jyeahh! kadang kadang aku jadik budak gothic? huhu.. tapi, aku tetap TAK PUAS HATI! sebab? budak2 aspuri dress up, lagi CANTIK dari aku~ :(

Minggu first aku duduk asrama, yup malu malu! HAHA! malu la, budak baru masuk kan? :P lepas je budak2 asrama yang lain tu, balik rumah masing masing, TANDUK SETAN aku pun mula la keluar~ takde lah jahat mane pun.. so, bile dah takde orang dekat asrama tu, kitorang budak2 form5 pun pindah dorm! ohh, sangat best tahu bile dapat satu dorm dengan diorang! kitorang buat dorm tu, macam RUMAH SEWA kitorang! kadangkadang, takut jugak duduk asrama tu.. korang bayangkan, 11orang je yang ade dalam bangunan aspuri! diulangi ye, 11orang sahaja! so, bile aku nak pegi mane2 (pegi toilet, pegi solat, pegi mandi, pegi basuh baju, dan banyak pegi lagi lah!), aku mesti+wajib tarik sorang kawan untuk teman aku! HAHA! nak tahu sape yang jadik mangse? rase nye, semue penah jadik mangse aku kot? :D tapi, selalunye CAK la yang kene teman kan aku.. hee.. thanks korang! <3

okay, kite masuk cite sedih pulak eh? aku nak story pasal cinta aku.. yang mane? CINTA MUKA BUKU tu la~ siapa sangke, baru 2 bulan aku bercouple dengan die, macam ni kesudahannye.. aku sendiri tak tahu keputusan yang aku buat ni, betul atau tidak! ohh, kenape hidup ni memang menyedihkan untuk aku?? :(
--->maafkan saya, awak! saya takkan buat keputusan macam ni, tanpa sebab.. saya tahu saya bukan perempuan yang baik untuk awak.. harap awak dapat teruskan hidup awak, tanpa saya.. terima kasih sebab mencintai saya.. saya nak awak tahu, yang saya tak pernah menyesal berkawan dengan awak.. terima kasih sebab izinkan saya mengenali awak, walaupun tak lame.. terima kasih jugak sebab izinkan saya untuk mengubah diri awak.. saya hargai setiap ape yang awak buat untuk saya.. terima kasih untuk segalanya~ :(

kenape hidup aku kene berakhir dengan perpisahan?? semenjak dah habis sekolah ni, aku terpaksa berpisah dengan ramai orang! aku tak tahu ape yang korang rase, tapi korang adalah orang yang aku akan rindu tiap mase! lepas ni, kite mesti susah nak jumpe kan?? nanti sibuk nak kerja lah, sambung study lagi or kahwin?? Ha! yang dah nak kahwin tuh, jangan tak jemput aku eh?? harap korang tak penah lupe kawan korang yang name ZAWIN NAJJAH a.k.a AEJA WINA nie.. Insyaallah, kalau ade mase dan jodoh, kite jumpe okay?? yup, korang akan jauh dari mata dan pandangan aku, tetap akan selalu dekat dalam hati aku.. :)

--->untuk geng 10 budak hitam,termasuk aku (wahh! suke2 aku je bagi name! :P)
     -fatyn aliya, sekipah, scha fieqa, farah, pika wazir, atin aziera, sabon, shawal, lily! 
--->untuk geng budak aspuri
     -cak, leeya, yeng, shikin, ct, zera, daya, mai, miza, wanie!
--->untuk budak2 kelas 5Arif
     -anep, padeem, ajie, alep, syed, shah, ayam, faqeh, azrul, teha, ecah, zaty, syira, 
      farahin, n chinese students~ :P
--->untuk kawankawan di SMK DATO' SRI AMAR DIRAJA
     -syahhed, ain izzaty, betik, eyra, oshin, dan ramai lagi.. huhu!
--->untuk kawankawan yang dah pindah dari SMK DATO' SRI AMAR DIRAJA
     -ekin amran, aiin kudari, farah jasmin, nadiah othman, azhari halim, haq dan lain lain!
--->untuk AWAK
     -SADIQ SAFWAN bin NASIR.. :(

#aku takkan lupekan korang semue!! :)

p/s: maaf, entry agak panjang! :P
p/ss: air mate aku bergenang DOW! :(
p/sss: sayang korang sangat sangat! <3
p/sss: yang penting, aku dah MERDEKA! hehe! 

Sekian, Terima Kasih~

No comments: